Remeha houdt u overal warm
september 28, 2016
Klimaatdoelstellingen halen
Klimaatdoelstellingen voor 2020 te ambitieus? Eigenlijk niet!
april 14, 2017
Toon alle

Slimme thermostaat eTwist brengt comfort binnen handbereik


Wommelgem - Remeha, fabrikant van huishoudelijke en collectieve stookplaatsen, laat de bouwheer kennismaken met de nieuwe slimme thermostaat eTwist. De nieuwe slimme thermostaat Remeha eTwist combineert de volledige functionaliteit van een klassieke klokthermostaat met een handige app voor tablet en smartphone.

Sarie Verheye

PR & Communication marketeer

+32 3 286 85 50


Contactpersoon voor pers-gerelateerde onderwerpen

De eTwist is een veelzijdige slimme thermostaat die met je cv-ketel communiceert om het gewenste warmtecomfort in de woning te creëren. De gebruiksvriendelijke thermostaat wordt gekenmerkt door een groot overzichtelijk kleurendisplay, een makkelijk te bedienen draai-/drukknop, meertaligheid en een heldere menu-indeling. Het lezen van de handleiding is hierdoor zo goed als overbodig.

De thermostaat beschikt over een ingebouwde wifi-module waarmee je de eTwist verbindt met je lokale wifi-netwerk en deze kan gebruiken in combinatie met de bijbehorende gratis eTwist app. Zowel op de eTwist thermostaat (via de slimme draai-/drukknop) als op de eTwist app beschik je over de volledige functionaliteit.

Met de Remeha eTwist thermostaat en handige app regel je snel en intuïtief de temperatuur, waar je ook bent. Met de eTwist app kun je met een paar swipes je temperatuur instellen. Bijvoorbeeld vanop je werk voordat je naar huis gaat, of gewoon thuis vanuit de zetel. In combinatie met een buitenvoeler kan de eTwist weersafhankelijk geregeld worden.

Afhankelijk van de gezinssamenstelling kunnen één of meerdere personen toegang krijgen tot de eTwist app. Met de eTwist app kun je trouwens meerdere eTwist slimme thermostaten bedienen. Ideaal voor het gebruik in combinatie met een tweede verblijf of vakantiewoning.

De eTwist app is geschikt voor smartphones en tablets die draaien op het besturingssysteem van Android of Apple. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store.