De beste service voor uw verwarmingstoestel

Geeft uw verwarmingsketel een storing aan of heeft u te maken met een panne?

Is uw ketel stuk en heeft als professional of consument technische hulp nodig via telefoon of e-mail? U wenst een interventie van onze technieker op locatie?

Remeha service is een dynamisch team dat bestaat uit techniekers, helpdesk medewerkers, interventieplanners en administratieve medewerkers, actief over heel België voor alle producten van de merken Remeha, Oertli, Brötje en Chappée.

Aarzel niet om eerst uw huidige installateur te contacteren, hij is het beste op de hoogte van uw verwarmingsinstallatie. Indien u geen installateur ter beschikking hebt of u graag samen extra ondersteuning wenst van ons als fabrikant, klik dan hier om uw interventie van een technieker ter plaatse aan te vragen.

Ouderdomwoning

Renoveren aan verlaagd BTW-tarief

Wanneer u van plan bent uw woning te renoveren dat bestemd is voor privéwoning, kan u genieten van een verlaagd BTW-tarief van 6 %. Onderaan kan u het attest voor de aanvraag ouderdom woning invullen. Gelieve dit formulier zo goed en correct mogelijk in te vullen en te bezorgen aan Remeha Service.

[Bevestig hier uw verlaagd BTW-tarief]

OPGELET: Voor alle attesten buiten de "privéwoning", gelieve contact op te nemen met Remeha Service op onderstaand nummer.

Extra ondersteuning

Bij voorkeur ontvangen we jouw aanvraag via e-mail of via de bovenstaande aanvraag formulieren, maar ook voor telefonische ondersteuning staan wij steeds voor u klaar. Maak gebruik van één van de onderstaande telefoonnummers van Remeha service tijdens de aangeduide kantooruren of stuur een e-mail naar service@remeha.be.

Het Remeha Service team

Directe lijnen

Kantooruren

  • Maandag - donderdag: 8.00u - 17.00u
  • Vrijdag: 8.00u - 16.15u
  • Zomerperiode (juni t/m augustus) • maandag - vrijdag: 8.00u - 16.15u

OPGELET: Om tegemoet te komen aan de hoge nood tijdens het winterseizoen, is onze telefonische bereikbaarheid aangepast. Buiten deze uren wordt bij registratie een terugbelactie ondernomen de eerst volgende werkdag.