Stookolieketel vervangen
Uw niet-condenserende stookolieketel vervangen en de “eco” regelgeving, wat nu?
september 27, 2016
Hybride verwarming
Een hybride verwarming, dé verwarmingsoplossing van de toekomst
september 27, 2016
Toon alle

De industriële verwarmingen van Remeha houden je ook warm in de bioscoop

Dankzij de industriële verwarming uiterst comfortabel een filmpje kijken?

Als marktleider in grote vermogens en groeiende speler op de Belgische huishoudelijke verwarmingsmarkt zijn we er wel, maar de consument ziet ons niet… Wist u dat Remeha naast de Plopsa parken ook Kinepolis warm houdt?  Het gezellige warme gevoel dat gecreëerd wordt in de zalen komt van de Remeha groot vermogen installaties oftewel industriële verwarmingen. Remeha is de absolute nummer één in de markt van de industriële verwarmingen en biedt ook tal van diverse oplossingen voor de huishoudelijke markt.

Remeha lanceerde een unieke campagne die zichtbaar was in elke bioscoop in heel België, nét voor elke film. Deze trailer zal jouw zintuigen stevig prikkelen: Licht uit, beeld aan, surround aan… en tijd voor the feeling of warmth!

Hou je van een "making of"?

Alles verliep volgens de Remeha traditie. Na het script, één draaidag op locatie... en een drietal dagen studio mag het resultaat er zijn. Een 'warme' set werd gebouwd in een ondergrondse loods gevuld met een filmdecor. Kan jij de props herkennen?

Wist je dat de algemene productie én de acteurs eigen remeha medewerkers zijn?

Alle zintuigen komen aan bod: Haarscherpe beelden werden opgenomen in 8K (4x meer beeldinformatie dan HD) en het geluid werd verwerkt in een heuse 5.1 dolby surround mix.