Hybride verwarmingen voor de energietransitie
Remeha engageert zich voor het klimaatakkoord
september 27, 2016
Remeha partner
Een Remeha Partner, net wat extra
september 27, 2016

Remeha gaat voor sport

Remeha gelooft in het motto een gezonde geest in een gezond lichaam. Remeha gaat dan ook voluit voor sport mee op de kaart te zetten. Graag kondigt Remeha aan dat ze nauw samenwerkt met enkele sportclubs en verenigingen om sporten zoals futsal, volleybal, Boot Racing en Superbike meer in de kijker te zetten en te ondersteunen.

Remeha is trots om te zeggen dat ze de handen met volgende clubs in elkaar slaat:

ZVK Proost Lier

Een beloftevolle futsal ploeg te Lier met een dynamische en ambitieuze equipe voorspelt een mooi seizoen. De ambities voor de toekomst situeren op velerlei gebieden. Duidelijk is dat alle ploegen zich wel degelijk hebben versterkt. Ze gaan ervoor om de tegenstanders met play-off ambities het zo moeilijk mogelijk te maken en dit niet enkel thuis. Telkens wordt wedstrijd per wedstrijd bekeken, maar het oog op de toekomst verliezen ze nooit uit het oog. Daarbij is ZVK Proost Lier ook zeer intensief bezig om de jeugd zo goed mogelijk te coachen en te ondersteunen om deze in de toekomst te laten doorstromen naar de 1e klasse A ploeg. De toekomst ziet er veelbelovend uit voor de futsal ploeg te Lier.

Topvolley Callant Antwerpen (heren en ladies)

Topvolley CALLANT Antwerpen is al enkele jaren een vaste waarde aan de top van het Belgische mannenvolley. Sinds 2012 speelt Antwerpen onafgebroken Europees. Hoogtepunt sinds de verhuis van Antwerpen naar de huidige thuisbasis Arena in Deurne blijft uiteraard het “boerenjaar” 2013-2014 waarin het toenmalige PRECURA Antwerpen de Cup Final won ten nadele van torenhoog favoriet Knack Roeselare in een zinderende Lotto Arena na een beklijvende, legendarische thriller, en nadien ook de PO-finales bereikte. In 2014-2015 stond de eerste Champions League deelname van Antwerpen centraal met de “Night of the Volley” tegen de Poolse grootmacht Skra Belchatow, die met meer dan 2.000 Polen de volledige bovenste ring van de Lotto Arena vulden, als highlight. Ook dit seizoen 2016-2017 gaat Antwerpen voor een Europees ticket in de Belgian EuroMillions Volley League en hoopt het haar succesvolle bekerparcours te herhalen.

Daarnaast hing het al een tijdje in de lucht, de start van een damesvolleyteam onder de vlag van Topvolley Antwerpen in de Arena. De successen van de Yellow Tigers, onze “filles belges, les filles belles” die regelmatig op tv verschenen tijdens de voorbije succesvolle EK’s, het WK en de World Grand Prix hadden immers niemand onberoerd gelaten. Zoveel moois, frivools, doorspekt met spannende, gepassioneerde lange rally’s, dat mocht niet achterblijven in onze Metropool, in een sport waar intussen 70% van alle aangesloten leden in Vlaanderen dames zijn. De Antwerp Ladies vormen dus een eigen club met een eigen stamnummer, een eigen bestuur, een eigen werking en ambitie, uiteraard in overleg en in nauwe samenwerking met de bestaande vzw Topvolley Antwerpen en de cvba-so Antwerp Volley Invest. Maar het “female” karakter van deze nieuwe damesclub mag zeker nog groeien, we mikken dan ook bewust en gericht op vrouwelijke bestuursters en onderneemsters die ons project, onze club mee willen helpen groeien.

Voor de volleyball te Antwerpen staat nog een mooie en uitdagend seizoen voor de deur.

Silver Racing Team 888

Het Silver Racing Team 888 bestaat uit een zeer dynamische en sportieve ploeg, die het initiatief nemen om boot races meer en meer onder de aandacht te brengen in België, onder andere het BK Offshore is een initiatief van hen. Het Silver Racing Team 888 is alom vertegenwoordigt op wedstrijden in gans Europa en scoren hier steeds goed in de lijst. Natuurlijk zegt het gevoel meer dan 1000 woorden. Geniet van volgend filmpje en zie onze gele Remeha boot schitteren op het water.

https://www.youtube.com/watch?v=WLD4kGP1RrY

Van Zon-Remeha-BMW Superbike Team

Het succes verhaal begon in 2009 wanneer BMW Motorrad verenigde met Team alpha Technik-Van Zon in het internationale Duitse Superbike kampioenschap. Dit was de start van een boeiende trip naar de top samen met de verschillende partners. De passie en het enthousiasme van het team ligt erin dat ze samen naar iets werken en dit ook effectief bereiken. Laat u meeslepen in de snelheid en flexibiliteit op de baan.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=91&v=LkFO02SayM4