Eerste waterstofketel in proefproject te Rozenburg
februari 21, 2019
Warmtepompen: de verschillende types uitgelicht
april 8, 2019

Race mee naar een duurzame toekomst op de Remeha Francorchamps Porsche Club Days

13 en 14 april weerklinkt naar jaarlijkse traditie het gegrom en gebrul van honderden Porsches op het circuit van Francorchamps. Tijdens de Remeha Porsche Club Francorchamps Days, georganiseerd door de Officiële Porsche Club Francorchamps, kunnen alle liefhebbers van het Duitse automerk allerhande bolides bewonderen. Al 70 jaar schrijft Porsche geschiedenis met diverse historische modellen tot legendarische voertuigen met een rally- of circuitstamboom.

 

De Porsche Francorchamps Days bieden voor ieder wat wils. Porsche-eigenaars kunnen met hun wagen rijden op het legendarische circuit, avonturiers kunnen het parcours verkennen naast een professionele piloot en liefhebbers kunnen gloednieuwe én klassieke Porsches van dichtbij bewonderen. Wenst u zelf graag deel te nemen met uw Porsche of als bijzitter een circuit ervaring mee te maken, ontdek dan hier alle mogelijkheden, deelnamevoorwaarden en prijzen.

Daarnaast zijn er eveneens tal van animaties voorzien op en rondom het parcours. Denk aan tentoonstellingen, simulatoren, Scalextric-circuits en veel meer…. De Porsche Commercial Truck van Stuttgart is volgestouwd met souveniers: van Porsche-goodies zoals horloges en textiel tot exclusieve verzamelobjecten. Op het einde van de Francorchamps Days trekken alle aanwezige Porsches het circuit op voor een legendarische parade. Vorig jaar bestond de stoet uit maar liefst 450 verschillende voertuigen.

Bezoek ook de Remeha info stand in onze eigen Formule 1 Pitbox naast de pitlane. 

De Porsche Days meemaken ?

Begint je hart ook sneller te kloppen bij het lezen van al dat Porsche plezier ? U bent van harte welkom om dit event samen met uw collega’s of gezin op zaterdag of zondag mee van dichtbij te beleven. Dankzij sponsors als Remeha, title sponsor voor dit event, is kan iedereen dit meemaken aan een erg betaalbare toegangsprijs. Een ticket bedraagt slechts 10 EUR per persoon en 5 EUR voor een parkeerplaats. 

Meer informatie vindt u terug op de officiële website www.porschedays.be

De autoconstructeur en wij vinden elkaar in de visie rond duurzaamheid, milieubewustzijn en de lean-filosofie in het algemeen. Net als Porsche vinden we het essentieel om onze verantwoordelijkheid op te nemen op het vlak van maatschappij, milieu en duurzame productontwikkeling.