5 jaar omnium garantie

Nu een extra warme omnium waarborg voor elke Calenta

De Remeha Calenta is niet zomaar de zoveelste condenserende gaswandketel, maar een hypermoderne en krachtige  warmtecentrale. Verkrijgbaar in combi (28 of 40 kW met instant warm water) of als solo (15, 25 of 35 kW, te combineren met een externe boiler) gaan optimale prestaties en duurzaamheid hand in hand voor een onbezorgde warmte- en warmwaterproductie.

Een absolute kwaliteitsketel, die ook onderhoudsarm is en het de installateur bij installatie én na-service eenvoudig maakt. Het kloppend hart van de Remeha Calenta is een unieke en uiterst compacte warmtewisselaar van gietaluminium: de Ultra Responsive Heat Exchanger. Ontdek de Remeha Calenta online of bij je Remeha installateur in de buurt.

Haal nu de warmte van Remeha met de Calenta in huis:

  • Snelle en royale levering van warmte én sanitair warm water aan een constante temperatuur
  • Uiterst hoog jaarrendement
  • Compact en fraai modern design
  • Handige instel- en uitleesmogelijkheden dankzij verlicht display en bediening via thermostaat én smartphone (eTwist)
  • Onderhoudsvriendelijk dankzij vlotte toegang en LED ketelverlichting die zelfs werkt tijdens een stroompanne
  • Extra besparing en gering stromingsgeluid dankzij geïntegreerde energie-efficiënte circulatiepomp
  • Zorgeloze muurmontage dankzij de inbegrepen uitgebreide muurconsole
  • Ecolabel als verwarmingsproducent: A+ (met buitenvoeler en iSense of eTwist thermostaat)
  • Ecolabel als sanitair warmwaterbereider: A

NIEUW

Vanaf mei 2018 wordt in België de Calenta verkrijgbaar als Remeha Calenta Ace. De gekende en vertrouwde Calenta zal je terugvinden onder een nieuwe mantel én enkele extra’s worden toegevoegd.

Zo houdt de Calenta Ace de waterdruk in je verwarmingssysteem automatisch op peil én komt hij standaard met een geavanceerde regelaar (T-Control) die ook meerdere kringen kan aansturen.

Verwarm je woning, waar je ook bent

De thermostaat hangt niet langer alleen aan de muur maar gaat met u mee, waar u ook gaat of staat. Met de handige eTwist app kan u meteen de gewenste temperatuur instellen. Vanaf uw werk voordat u naar huis gaat of gewoon vanuit uw luie zetel. De app beschikt over nagenoeg dezelfde functionaliteit als de eTwist aan de muur.

De eTwist app is geschikt voor smartphones en tablets van Android en Apple en kan u gratis downloaden in de App Store en Google Play Store.

etwist-app-transparant

Tijd voor vernieuwing

Is uw huidige verwarmingsketel geplaatst voor het jaar 2000? Dan loont de vervanging van deze door een nieuwe ketel zoals de Remeha Calenta de moeite, zeker met de huidige hoge energieprijzen. Wist u dat u gemiddeld 25% tot 35% zal besparen op uw energiekosten door uw verwarmingsketel te vervangen door een nieuw exemplaar?

Een nieuwe Remeha Calenta condensatieketel zorgt in vergelijking met een oude ketel niet alleen voor aanzienlijke besparingen op uw verbruik maar ook voor een schonere verbranding, waardoor we samen gaan voor een warmere, duurzame toekomst.

*Garantievoorwaarden 5 jaar omnium waarborg

Tijdelijk (geldig voor elke Calenta, door de erkende installateur online geregistreerd en gefactureerd wordt naar de eindgebruiker met factuurdatum tussen 24/2/18 en 31/12/21) wordt de basis garantie van 2 jaar naar 5 jaar verlengd.

Algemene garantievoorwaarden blijven van toepassing, enkel de duur van de garantie wordt uitgebreid. Om gebruik te kunnen maken van deze promotie dient de erkende Remeha installateur (lijst van installateurs beschikbaar via https://installateur.remeha.be) online de installatie te registreren en het gegenereerde certificaat steeds ter beschikking te houden bij het toestel.

Daarnaast is een 2-jaarlijks onderhoud én het plaatsen van een vuilfilter op de verwarmingskring (zoals de Remeha ezClean, om een gezonde werking van de installatie te garanderen) verplicht.