Wist je dat er een vervangpremie bestaat voor je oude ketel?
augustus 26, 2021
De warmtepomp: een positief verhaal (in tijden van klimaatverandering)
september 22, 2021
Toon alle

Remeha CWH Ace : snel en grote hoeveelheden warm water


Remeha introduceert met de CWH Ace een oplossing voor de niet-residentiële markt waar op hetzelfde moment veel sanitair (warm)water nodig is. De condenserende sanitair warmwaterbereider onderscheidt zich door zijn lage NOx-uitstoot en door de geïntegreerde bescherming tegen legionella. 

 

Comfort voor grootverbruikers warm water 

CWH Ace biedt meerdere mensen op hetzelfde moment warm water,  wat van pas komt in  zorginstellingen (rusthuizen en ziekenhuizen), hotels, sportcentra, restaurants, appartementsgebouwen en bepaalde industrieën.  

Om ook daar het nodige warmwatercomfort te kunnen bieden, ontwikkelde Remeha de direct gestookte sanitair warm water bereider CWH Ace met hoog rendement en met een voorraadvat tot 300 liter. Gebruikers kunnen direct genieten van warm water waarbij de watertemperatuur in het toestel instelbaar is tussen 40°C en 70°C. 

Bescherming tegen legionella 

Cruciaal bij zulke opstellingen is de bescherming tegen de legionellabacterie. De ideale voedingsbodem voor de kiem van deze bacterie is water tussen 20°C en 50°C of stilstaand water in leidingen. Mensen kunnen besmet raken door het inademen van de bacterie bij de verneveling van water, bijvoorbeeld in de douche. Standaard beschermt deze Remeha CWH Ace via temperatuursbewaking al tegen legionella, maar de installatie kan ook uitgerust worden met een optionele antilegionella-module die niet alleen de ketel maar ook de aftapleidingen beschermt tegen de bacterie.  

CWH_ACE_RECHTS_VOOR_DICHT