Remeha steunt sportverenigingen
Remeha gaat voor sport
september 27, 2016
Remeha installateur trainingcenter
Een warm hart voor de Remeha installateur in het trainingcenter
september 28, 2016
Toon alle

Een Remeha Partner, net wat extra

Remeha werkt samen met een ruim netwerk aan installatiebedrijven zowel grote als eenmanszaken.  Samen met deze professionals wenst Remeha elke dag opnieuw het gevoel van warmte te brengen in ieders huis. Remeha focust zich enerzijds op zinvolle productinnovaties die steeds worden afgestemd op de meest actuele ontwikkelingen en anderzijds op zeer diepgaande trainingen en opleidingen voor de Remeha producten.

Het Remeha trainingscenter is geheel uitgerust en de opleidingen worden met veel detail uitgewerkt. Iedereen is welkom om een training bij te wonen en zich te specialiseren in bepaalde types van producten. Een Remeha partner wordt op deze wijze voor elk product klaargestoomd om deze volgens de Remeha werkwijze te installeren. Daarnaast staat Remeha haar partners bij in alle vragen en technische ondersteuning waar nodig.

Een vakman staat voor u klaar! Laat u steeds goed begeleiden door een professional in uw zoektocht naar de perfecte installatie. Dankzij de ervaring en kennis streeft elke Remeha partner in uw situatie naar het hoogst mogelijke comfort in combinatie met een rationeel energieverbruik. Een verwarmingssysteem correct en vakkundig laten installeren is minstens even belangrijk als uw productkeuze. Enkel een getraind vakman zorgt voor een correcte installatie, het periodiek onderhoud en de nazorg van uw energiesysteem. U vindt een overzicht van alle Remeha partners en installateurs in uw buurt via http://installateur.remeha.be. Maak gebruik van de verschillende zoekopties om uw keuze nog meer te verfijnen.

Bent u installateur en nog geen Remeha partner? Neem zeker contact op met de vertegenwoordiger van uw regio. Hij staat u graag te woord wat een partnership inhoudt en wat de pluspunten zijn voor u als installateur.