Remeha Professional

Tools voor u als vakman

Online productinformatie

Alle productinformatie, technische gegevens en accessoires kan u terugvinden op onze productenwebsite.

Productcatalogi

Onze prijslijst in digitale vorm? Hier kan u meteen onze producten en wisselstukken prijslijst downloaden of MS Excel formaat, handig als import voor uw eigen softwarepakket. U vindt hier ook onze interactieve catalogus in PDF formaat of in een handige online leesversie.

Documentenarchief

Bent u op zoek naar handleidingen van Remeha, Brötje, Oertli of Chappée producten? Hier kan u ze gemakkelijk terugvinden.

drawings

2D CAD tekeningen

Hier kan u 2D CAD tekeningen terugvinden van Remeha toestellen. De tekeningen tonen diverse aanzichten en worden in DWG-formaat aangeboden. Voorlopig zijn enkel tekeningen van de Quinta Pro en Quinta Ace terug te vinden. Andere toestellen worden aangevuld wanneer ze beschikbaar zijn.

cascadetool_small

Cascadetool

Een advies op maat, daar ondersteunt de nieuwste remeha cascadetool u graag bij. Dankzij deze adviestool kan u op een eenvoudige manier een offerte afgestemd op uw wensen genereren. Deze tool omvat de producten voor cascade opstelling van Remeha Quinta Pro en Quinta Ace. Aan de hand van uw voorkeuren verkrijgt u de meest aangewezen installatie. Via de tool beschikt u eveneens over allerhande documentatie en tekeningen.

The Zone

U wenst een pakket brochures, een extra prijslijst of handleiding? Vraag dan uw persoonlijke log-in voor "The Zone" van Remeha. Brochures, handleidingen, prijslijsten...maar ook hulpmiddelen voor uw eigen showroom kan u meteen bestellen in deze multifunctionele webomgeving. The Zone is toegankelijk voor al onze professionele gebruikers.

Code Search Tool

De juiste bestelcode én prijs? Via deze handige tool hebt u in slechts één enkele muisklik meteen de juiste bestelreferentie op uw scherm. U kan vrij zoeken in alle velden of meteen een code ingeven voor de actuele prijsinformatie.

Spare Parts Tool

Op zoek naar een wisselstuk? Gebruik dan onze onderdelen website. Dankzij de verschillende explosietekeningen per product vindt u op een eenvoudige manier de bestelcode én prijsinformatie terug van de benodigde onderdelen.

Trainingen

In ons moderne trainingscentrum in Wommelgem of op verplaatsing verzorgen wij met onze afdeling Scholing & Training gerichte trainingen voor installatie- en servicetechnici, voorschrijvers, studiebureaus, architecten maar ook onze groothandel medewerkers om kundig om te gaan met onze producten. Wekelijks maken vele vakmensen gebruik van onze trainingsfaciliteiten.

Uw vertegenwoordiger

Zoekt u een vertegenwoordiger in uw regio? Onze vertegenwoordigers staan steeds paraat voor al uw vragen.

ELD Label configurator

Ter ondersteuning biedt Remeha een gebruiksvriendelijke online tool aan waarmee elke vakman in een handomdraai elke configuratie kan samenstellen en op maat van de klant het ideale voorstel kan selecteren. In slechts enkele kliks kan het product- en pakketlabel aangemaakt en gedownload worden.

We-Transfer

Verstuur bestanden tot 2 GB via ons Remeha We-Transfer kanaal.