Warmtewijzer Project

Informatieaanvraag project

U wenst een project te realiseren waarbij een groter aantal (kleinere) toestellen zal moeten geplaatst worden? Dan bent u bij het juiste adres.

Remeha is ook uw partner als het gaat om het verwarmen van vele kleinere wooneenheden zoals nodig in de sociale woningbouw, bij appartementen, sleutel op de deur, gezamenlijke woonprojecten, enz... en dit op gas én via hernieuwbare energie. Oplossingen die eenvoudig te plaatsen zijn, betrouwbaarheid garanderen en service makkelijk maken vormen onze kernwaarden als het om projecten gaat. Neem ook zeker een kijkje naar enkele toonaangevende projecten die we samen met onze installateurs en voorschrijvers reeds realiseerden.

Het Remeha team staat voor u klaar om u te begeleiden van A tot Z bij uw projecten, vul het onderstaande formulier in en omschrijf uw project. Wij nemen dan spoedig persoonlijk contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
      Hier kan u indien nodig een bestand meesturen.
    • Ik weet dat de ingevulde informatie meteen verzonden en tijdelijk bewaard zal worden om op die manier op uw vraag te kunnen antwoorden. Door van deze dienst gebruik te maken bent u akkoord met de Privacy Policy van Remeha nv.