Warmtewijzer Groot Vermogen

Informatieaanvraag groot vermogen

U wenst een groot vermogen project te realiseren?

Dan bent u bij het juiste adres. Remeha zet al jarenlang de toon in België als het gaat om het verwarmen van openbare gebouwen, bedrijfspanden, zorgcentra, scholen, zwembaden, hotels, enz... en dit op gas, stookolie én via hernieuwbare energie. Neem ook zeker een kijkje naar enkele toonaangevende projecten die we samen met onze installateurs en voorschrijvers reeds realiseerden.

Het Remeha team staat voor u klaar om u te begeleiden van A tot Z bij uw groter project, vul het onderstaande formulier in en omschrijf uw project. Wij nemen dan spoedig persoonlijk contact met u op.

  • Geef ons hier zoveel mogelijk informatie over uw te realiseren groot vermogen project. Welk type gebouw wenst u te verwarmen ? (school, ziekenhuis, horeca, industrie...) Gaat het om een nieuwbouw of een reeds bestaande verwarming die vervangen dient te worden door een duurzaam exemplaar ?
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
      Hier kan u indien nodig een bestand meesturen.
    • Ik weet dat de ingevulde informatie meteen verzonden en tijdelijk bewaard zal worden om op die manier op uw vraag te kunnen antwoorden. Door van deze dienst gebruik te maken bent u akkoord met de Privacy Policy van Remeha nv.