Net als John besparen en verduurzamen met een warmtepomp?

De warmtepompen van Remeha behoren al jaren tot de beste van de Benelux. Kies voor een warmtepomp met ingebouwde boiler voor sanitair warm water of eentje die werkt met een extern boilervat.

Met een warmtepomp verwarm je elektrisch, maar dankzij de kleinere warmtevraag én de plaatsing van zonnepanelen heb je je verbruik en energierekening helemaal onder controle.

Benieuwd welk toestel het beste bij jou past? Gebruik de Remeha Warmtewijzer en ontvang je warmtecheque!

Zeer duurzaam verwarmen

“Met een warmtepomp verduurzamen we onze nieuwbouwwoning of totaalrenovatie enorm. Doordat onze woning zo stevig is geïsoleerd, volstaat een klein vermogen om een warm klimaat te creëren. Het is heerlijk om hier vrienden uit te nodigen.”

- John

Ook duurzaam verwarmen met een warmtepomp? Ontdek welk toestel het beste bij jou en je woonsituatie past!  

Waarom een warmtepomp?

Gebruikmaken van een warmtepomp betekent dat je elektrisch verwarmt. Deze installaties halen warmte uit de lucht of de bodem om een woning of water te verwarmen. Je verwarmingsketel is dan overbodig of kan als aanvulling dienen om zo een hybride installatie te creëren. Met een warmtepomp heb je altijd voldoende warmte en ook warm water kan aangemaakt worden (met een externe of ingebouwde boiler) om bijvoorbeeld te douchen of voor gebruik in de keuken. Elektriciteit mag dan in België misschien wel wat duurder zijn dan gas of stookolie, de kleinere warmtevraag én plaatsing van zonnepanelen zorgen ervoor dat je je verbruik en energierekening beter onder controle hebt.

 

Een realistische en eerlijke kijk op onze verwarming, vandaag en in de toekomst, op maat van jouw woonsituatie. Dat is typisch Remeha.