Vervang net als Marian de verouderde stookolieketel gerust door een nieuw exemplaar

De verwarmingsketels van Remeha behoren al jaren tot de beste van de Benelux. Dat vertaalt zich in een laag verbruik en tevreden gebruikers.

Leuk weetje: je verouderde stookolieketel vervangen door een nieuw exemplaar, is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Alle Remeha systemen zijn bovendien klaar om in de toekomst ook gekoppeld te worden met andere oplossingen, zoals een warmtepomp.

Benieuwd welk toestel het beste bij jou past? Doe de Remeha Warmtewijzer en ontvang je warmtecheque samen met jouw ideale verwarming, gratis en vrijblijvend in je mailbox!

Ecologisch verwarmen met stookolie

“Ik werk het liefst knus en comfortabel thuis. Er ligt geen aardgasleiding in onze straat en ik had nog een oude, grote stookolieketel in huis. Ik heb die laten vervangen door een nieuwe van Remeha en bespaarde onmiddellijk op mijn energiekosten. Ook het milieu heeft er uiteraard baat bij. Ik ben helemaal klaar voor morgen, verwarm mijn woning nu op een economische en ecologische manier én ik beslis zelf wanneer ik mijn stookolietank wil bijvullen. Dat geeft me een fijn gevoel!”

- Marian

Ook ecologisch verwarmen met stookolie, zonder aan comfort in te boeten?
Een verouderde stookolieketel vervangen door een nieuw exemplaar van Remeha is een logische en duurzame keuze.  

Waarom stookolie?

Fossiele brandstoffen worden steeds schaarser. Oomdat (aard)gas niet overal beschikbaar is in België, worden nog heel wat bestaande woningen dagelijks verwarmd met stookolie als energiebron. De nieuwste stookolieketels van Remeha, verkrijgbaar als lage temperatuur of in een condenserende variant, zorgen niet alleen voor een enorme besparing op je energieverbruik, ook de uitstoot is erg gering. Bovendien nemen deze toestellen niet zoveel plaats in beslag en zorgen de nieuwste regelaars voor het hoogste bedieningscomfort.

 

Een realistische en eerlijke kijk op onze verwarming, vandaag en in de toekomst, op maat van jouw woonsituatie. Dat is typisch Remeha.