Vervang net als Erik en Ilse een verouderde gasketel door een nieuw exemplaar

De verwarmingsketels van Remeha behoren al jaren tot de beste van de Benelux. Dat vertaalt zich in een laag verbruik en tevreden gebruikers.

Leuk weetje: je verouderde gasketel vervangen door een nieuw exemplaar, is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Alle Remeha systemen zijn bovendien klaar om in de toekomst ook gekoppeld te worden met andere oplossingen, zoals een warmtepomp.

Benieuwd welk toestel het beste bij jou past? Doe de Remeha Warmtewijzer en ontvang je warmtecheque samen met jouw ideale verwarming, gratis en vrijblijvend in je mailbox!

Laag energieverbruik, veel comfort

“Ik was vaak op de baan en nu telewerk ik veel. Sinds de geboorte van onze zoon werkt ook mijn vrouw vanuit ons thuiskantoor. We vervingen onze oude gasketel door een nieuwe condensatieketel van Remeha, en bespaarden onmiddellijk op onze energiekosten. Dankzij de eTwist hebben we de volledige controle over ons thuisklimaat. Onze woning is klaar voor de toekomst, terwijl de dankzij het verminderde energieverbruik onze investering terugwinnen. Wat wil je nog meer?!”

- Erik en Ilse

Ook besparen zoals Erik en Ilse? Als je momenteel een ketel gebruikt van vóór het jaar 2000, dan is een nieuwe gasketel altijd een goede én betaalbare upgrade

Waarom Gas?

Fossiele brandstoffen worden steeds schaarser. Gas is in opmars en zal ook in de toekomst een belangrijke rol blijven spelen in de distributie en opslag van energie, kijk maar naar de innovaties met waterstof als energiedrager. Remeha gaat de uitdaging aan om CO2-neutraal te verwarmen.

 

Een realistische en eerlijke kijk op onze verwarming, vandaag en in de toekomst, op maat van jouw woonsituatie. Dat is typisch Remeha.