De zonneboiler is niet dood maar wacht een mooie toekomst
februari 5, 2019
Remeha Tzerra Ace, de nieuwste prijsbewuste gaswandketel
februari 13, 2019

Uw verwarming vervangen of u heeft een nieuwbouwproject?

Ontdek onze warmtecheque met kortingen tot € 350

Denkt u aan een nieuwe verwarmingsketel ? Kies dan nu voor een duurzame oplossing van Remeha voor warmte en warm water en ontvang tot € 350 cashback* op uw installatiefactuur. Vraag nu uw persoonlijke warmtecheque aan. 

Maak eveneens gebruik van onze installateurzoeker om een installateur in de buurt terug te vinden. Na uw keuze, installatie en facturatie kan u uw warmtecheque indienen.

Hoe verzilvert u deze cashback?

Surf na de installatie door uw installateur naar onze cashback pagina en vul via het in formulier ook uw persoonlijke code in. Upload dit samen met een scan van uw installatiefactuur (met factuurdatum tussen 01/02/2019 en 30/09/2019) vóór 31/10/2019.

Deze actie vormt een extra korting vanuit Remeha als fabrikant naar de eindklant. Uitsluitend geldig voor eindgebruikers die in het bezit zijn van de originele warmtecheque, online aangevraagd tijdens de actieperiode en met persoonlijke code bekomen per e-mail. Maximaal 1 cheque per installatie en per klant. Deze actie is niet cumuleerbaar, na controle en goedkeuring volgt de uitbetaling via remeha binnen een gemiddelde termijn van 4 weken, rechtstreeks naar de bankrekening van de consument (korting incl. btw). Remeha nv behoud het recht om foutieve of niet conforme aanvragen te weerhouden, voor welke reden dan ook.