Pssst… Je verwarmingsketel probeert je wat te vertellen
oktober 25, 2018
Remeha en Techneco bundelen krachten om gezamenlijke marktpositie verder te versterken
januari 7, 2019

Update: Remeha Hera Condens 2

condenserende stookolieketel mét nieuwe brander

Remeha gaat voor de hoogste kwaliteit.  Net als onze Calenta (die Calenta Ace geworden is) krijgt ook onze populaire Remeha Hera Condens een interessante update.   Vanaf november wordt de Hera Condens “2” beschikbaar: deze condenserende stookolieketel wordt vanaf dan uitgerust met een nieuwe, krachtige en vooral uiterst betrouwbare brander.  

 Een nieuwe, maar voor de trouwe kenners zeker niet onbekend.  De prijs ?  Die blijft nog steeds dezelfde.  De specifieke ketel units krijgen nieuwe bestelcodes, maar geen nood, wij vormen uw bestellingen automatisch om naar de nieuwste versie zodra deze beschikbaar is voor uitlevering… bovendien blijven de complete pakketcodes (die ketel, regeling en accessoires combineren) identiek.

 Om de nieuwe brander alle ruimte te geven om te presteren, wordt de Hera Condens 2 nét enkele centimeters langer.  U kan hem dan hier ook aan herkennen.  Alle overige gekende en beproefde eigenschappen blijven zoals u ze reeds kent.

 De Remeha Hera Condens 2 is dé oplossing voor wie op zoek is naar een zuinige, krachtige én betaalbare stookolieketel.  De nieuwste regeling en zijn gietijzeren ketellichaam vormen perfecte combinatie van traditie en vernieuwing.  Maak eenvoudig de combinatie met een bijhorende 100 liter of 160 liter spiraalboiler voor een compleet verwarmingssysteem voor warmte en warm water.