Hera Lava configuraties
oktober 2, 2019
URL PIM – NL
april 22, 2020
Toon alle

Duurzame oplossingen voor jouw verwarming en sanitair warm water

Remeha houdt jou heerlijk warm

Remeha staat voor efficiëntie, duurzaamheid en service. Wij verwarmen jou met onze warmtepompen, verwarmingsketels, waterstofketels, zonnesystemen, boilers en hybride systemen voor de vervangings-, renovatie- en nieuwbouwmarkt.

Wij brengen verwarming en warmwatercomfort bij jou in huis, als een vertrouwd merk met meer dan 80 jaar ervaring en grote (waterstof)ambities voor de toekomst.

Neptuna_buitenunit_png

De ideale warmtepomp voor jouw (nieuwbouw)project

De installatie werkt op elektriciteit en haalt warmte uit de lucht of het (grond)water om jouw woning of water te verwarmen. Een warmtepomp kan helpen om jouw CO2-uitstoot te verminderen en jouw energierekening te verlagen, indien je investeert in de installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen voor extra, duurzaam opgewekte elektriciteit.

Wanneer is een warmtepomp het meest effectief? Bij nieuwbouwprojecten worden isolatie, warmte-afgifte en ventilatie optimaal op elkaar afgestemd, maar ook in bestaande bouw zijn er mogelijkheden. Woningen moeten dan wel een laag temperatuur afgiftesysteem hebben (bijvoorbeeld vloerverwarming) en voorzien zijn van de juiste isolatie (ramen, dak, muur). In andere gevallen kan een warmtepomp in combinatie met een cv-ketel (een hybride installatie) uitkomst bieden.

FOTO: Remeha Neptuna
calenta_ace_in_de_kijker

Product in de kijker

Calenta Ace met automatische (bij)vulset

homepage_service_PIDK

Remeha Service

De beste service na verkoop voor jouw verwarmingstoestel

homepage_vacatures_PIDK

Werken bij Remeha

Nieuwe vacatures beschikbaar, ontdek ze snel

homepage_referenties_PIDK

Onze referenties

Wie geniet er reeds van onze warmte...

Nieuwe vacatures beschikbaar!

Installateurzoeker

Remeha heeft een zeer ruim netwerk aan installateurs die je graag helpen jouw comfort en wensen in kaart te brengen. Daarnaast zijn zij in staat om je uitstekend te adviseren over alle aspecten uit ons productgamma.