Home page 2020
april 1, 2020
URL PIM – NL
april 22, 2020
Toon alle

Calenta Ace

De meest doordachte condenserende verwarmingsketel ooit, nu nog slimmer

De  Calenta Ace is een hoogwaardig toestel dat uitermate geschikt is voor een groot gezin met een groot appartement, woning of villa waar één of meerdere verwarmingscircuits zoals een combinatie van vloerverwarming en radiatoren nodig zijn. Eveneens ideaal wanneer de focus ligt op optimaal comfort en automatisering. De Calenta Ace ontzorgt zijn gebruiker en geeft een extra dimensie aan verwarmen.

Karakteristieken

  • Supersnelle, royale levering van sanitair warm water aan een constante temperatuur
  • Solo-uitvoering (15s, 25s, 35s): enkel verwarming
  • Combi-uitvoering (28c, 40c): zowel verwarming als sanitair warm water
  • Bediening van de eTwist thermostaat met gratis app voor smartphone of tablet
  • Automatische bijvulling (de druk in uw verwarmingskring wordt automatisch op peil gehouden)
  • 10 jaar garantie op de warmtewisselaar
  • 5 jaar omnium garantie*

Remeha Calenta & Calenta Ace

Vanaf nu is in België de Remeha Calenta verkrijgbaar als Remeha Calenta Ace. De gekende en vertrouwde Calenta zal je terugvinden onder een nieuwe mantel én enkele extra’s worden toegevoegd.

Zo houdt de Calenta Ace de waterdruk in je verwarmingssysteem automatisch op peil én komt hij standaard met een geavanceerde regelaar (T-Control) die ook meerdere kringen kan aansturen.

5 jaar garantie

Garantie voorwaarden 5 jaar omnium waarborg

Tijdelijk (geldig voor elke Calenta, door de erkende installateur online geregistreerd en gefactureerd wordt naar de eindgebruiker met factuurdatum tussen 24/2/18 en 31/12/20) wordt de basis garantie van 2 jaar naar 5 jaar verlengd.

Algemene garantievoorwaarden blijven van toepassing, enkel de duur van de garantie wordt uitgebreid.

Om gebruik te kunnen maken van deze promotie dient de erkende Remeha installateur (lijst van installateurs beschikbaar via https://installateur.remeha.be) online de installatie te registreren en het gegenereerde certificaat steeds ter beschikking te houden bij het toestel.

Daarnaast is een 2-jaarlijks onderhoud én het plaatsen van een vuilfilter op de verwarmingskring (zoals de Remeha ezClean, om een gezonde werking van de installatie te garanderen) verplicht.

eTwist thermostaat

Met de nieuwe Remeha eTwist thermostaat en handige eTwist app regelt u in een handomdraai de temperatuur. Snel, eenvoudig en intuïtief, waar u ook bent. Ideaal voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland.

Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschikt u ook zonder wifi over alle mogelijkheden.