SYSTEEMOPLOSSINGEN

Meerdere wegen leiden naar duurzaamheid

Er zijn meerdere wegen naar duurzaam. Maar we zijn er nog niet. Elektrificatie via zon en wind zijn vandaag nog geen oplossingen die continu aanwezig zijn als energiebron. Hybride oplossingen vormen alvast een goede tussenoplossing. Warmtepompen, WKK's, zonnecollectoren zorgen voor primaire warmte. Gasketels kunnen als backup ingezet worden. En daar liggen ook kansen. Het bestaand netwerk aan gasleidingen laat toe om van aardgas over te schakelen op duurzamer waterstofgas. Dat is waarin wij geloven en waar wij vandaag al op inzetten. Hieronder vindt u per toepassing een aantal alternatieven waarmee u tot een aangenaam, duurzaam en comfortabel binnenklimaat komt. Onze Remeha experts staan paraat om u bij te staan met raad en daad over de juiste oplossing bij uw project. Aarzel niet om ons te contacteren.

Mogen we jou verder helpen?

Telefoon : 03 355 29 63
E-mail : sales@remeha.be

We hebben bij Remeha een hele reeks aan experten die jou gidsen met je project van a tot z. Neem contact op met ons en wij helpen je graag verder. Vul het onderstaande contactformulier in en je hoort ons spoedig.

  • Ik weet dat de ingevulde informatie meteen verzonden en tijdelijk bewaard zal worden om op die manier op uw vraag te kunnen antwoorden. Door van deze dienst gebruik te maken bent u akkoord met de Privacy Policy van Remeha nv.