Scholen

Een gegarandeerde temperatuur op basis van behoeften

Een schooljaar kent geen 12 maanden, met als gevolg dat de warmtevraag niet constant is. Ook hier weer kunnen hybride oplossingen worden voorgesteld.

 

Mogelijke toepassingen?

Er zijn meerdere wegen die naar duurzaamheid leiden. U vind hieronder alvast een voorbeeld. Via onderstaand contactformulier kunt u ons contacteren voor persoonlijk afdvies

Streven naar een energieneutrale school

In schoolgebouwen dient men er steeds rekening mee te houden dt er tijdens schoolvakanties en weekends geen behoefte is aan verwarming en sanitair. Dat beperkt de mogelijke oplossingen. Een gasabsorptie warmtepomp geeft een direct resultaat en is relatief eenvoudig inpasbaar in een nieuwe of bestaande renovatie. In combinatie met met gasketels vormt dit een ideaal huwelijk.

Voordelen

+ Da gasabsorptie warmtepomp is inzetbaar bij hoge als lage temperatuur waterafgiftesystemen
+ Perfect combineerbaar met gasketels in cascade
+ Deze combinatie is flexibel inzetbaar naar gelang van de behoefte

Mogen we jou verder helpen?

Telefoon : 03 355 29 63
E-mail : sales@remeha.be

We hebben bij Remeha een hele reeks aan collega's die jou begeleiden met je project van a tot z. Neem contact op met ons en wij helpen je graag verder. Vul het onderstaande contactformulier in en je hoort ons spoedig.

  • Ik weet dat de ingevulde informatie meteen verzonden en tijdelijk bewaard zal worden om op die manier op uw vraag te kunnen antwoorden. Door van deze dienst gebruik te maken bent u akkoord met de Privacy Policy van Remeha nv.

Andere toepassingen