Hernieuwbare energie
Hernieuwbare energie, hoe integreren in uw nieuwbouwproject
september 27, 2016
Hybride verwarmingen voor de energietransitie
Remeha engageert zich voor het klimaatakkoord
september 27, 2016
Toon alle

Van HeaTeam naar Remeha Service

Heateam heeft jaren garant gestaan voor al uw technische ondersteuning en interventies voor de merken Remeha, Chappée, Brötje en Oertli. Vanaf januari 2015 werden  Chappée, Brötje en Oertli onder de vleugels genomen van Remeha. Graag kondigt Remeha aan dat ze de service afdeling heateam ook integreren tot Remeha Service.

Remeha vindt het uitermate belangrijk om als één bedrijf naar buiten te komen om zo de diensten te versterken. Op deze manier kan Remeha u als trouwe klant beter bedienen en maximaal ondersteunen.

Remeha Service, voorheen HeaTeam service solutions, verzorgt dus vanaf nu de aftersales service voor Remeha Belgium. Deze dienst-na-verkoop bestaat uit techniekers, helpdesk medewerkers, interventieplanners en administratieve medewerkers over heel België voor de merken Remeha, Oertli, Brötje en Chappée.

De medewerkers van Remeha Service bieden ondersteuning op vlak van storingen en reparaties, zowel telefonisch als op locatie. Evenzeer kan u bij Remeha Service terecht voor advies op vlak van ketelselectie of ketelregelingen.