Samenwerking met Hysopt software
Hysopt berekeningssoftware perfectioneert Remeha verwarmingsoplossingen
april 19, 2017
Wij wensen u allen een fantastische zomer!
juni 16, 2017
Toon alle

Warmtepompboilers preventief omgebouwd door Remeha


Bericht van 16/6/2017

Bij Remeha hechten we ontzettend veel belang aan de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de producten die wij op de markt brengen.Vanuit dit oogpunt organiseert Remeha een ombouw actie van bepaalde thermodynamische warmtepompboilers die geproduceerd werden tussen 2011 en 31/03/2016.

Sarie Verheye

PR & Communication marketeer


Remeha heeft een storing ontdekt in bepaalde reeksen: bij langdurige blootstelling aan overspanning kan de normale werking van de warmtepompboiler in het gedrang komen.

Daarom heeft Remeha beslist om als preventieve maatregel de printplaat binnen deze warmtepompboilers te vervangen. Dit is een eenvoudige interventie van ongeveer een uur die door onze technische dienst kosteloos zal uitgevoerd worden in coördinatie met installateurs en zijn klanten.

Zo worden alle betrokken klanten door Remeha gecontacteerd voor de planning van de ombouw actie. Via http://update.remeha.be kunnen klanten zelf nakijken of hun toestel tot de betrokken reeks hoort. Informatie over de actie wordt ook op deze pagina geplaatst.

Indien u alsnog vragen heeft, neem gerust contact op via +32 3 230 71 06  of via azorra@remeha.be.

Wij danken al onze groothandels, installateurs en klanten voor hun medewerking, alsook het vertrouwen in Remeha en willen ons alvast excuseren voor de overlast die deze situatie voor u veroorzaakt.