Nieuwe commerciële warmtepompen : een “game-changer voor onze klanten”
mei 10, 2022
Verwarmen, wat is de beste keuze vandaag en morgen?
juni 3, 2022
Toon alle

Remeha komt naar je toe !

Stijgende prijzen, onrust in Oekraïne, klimatologische uitdagingen,...   Maar welke oplossing past nu het best voor jouw specifieke situatie?  Remeha komt naar je toe om je te inspireren.  Er zijn immers meerdere wegen naar duurzaam!

1. Warmtepompen

Beschik je over een nieuwe of recente woning en kan je combineren met vloerverwarming of lage temperatuur radiatoren dan zijn warmtepompen de geschikte keuze.  

Maak ter plaatse kennis met de Remeha Eria Tower Ace S.  3 oplossingen in 1 : verwarming, verkoeling en sanitaire warm water.  Uiterst compact.

2. Hybride

Maak na renovatie je bestaande verwarmingssysteem klaar voor de toekomst door je huidige ketel te combineren met een warmtepomp.

Ontdek de Remeha Elga Ace : compact, eenvoudig te plaatsen en te bedienen, in combinatie met elke verwarmingsketel.  Deze kiest op elk moment de optimale energiebron.

3. Verwarmingsketel

Vervang eenvoudig je verouderde verwarmingsketel door een nieuwe voor een ecologische en economische besparing.

Ga voor de nieuwe Remeha Avanta Ace : deze zorgt voor een zuinige verwarming en instant sanitair warm water.  Deze kan met aardgas maar ook met propaan en nu al met 20% bijmenging van waterstof overweg.  

4. Airconditioning

Zorg voor een de controle van jouw binnenklimaat door gerichte koeling van je ruimte op basis van elektriciteit.  Je kan ook snel  bijverwarmen.

Maak kennis met de Remeha Diva airconditioning systemen, die gebruik maken van verschillende binnenunits en één of meerder buitenunits naar keuze

 

 

KALENDER

West Vlaanderen
  • 22 juni 2022 Facq Oostende - Zandvoorde
  • 23 juni 2022 Desco Kuurne
  • 24 juni 2022 STG Ieper
Oost Vlaanderen
  • 29 juni 2022 Facq Merelbeke
  • 30 juni 2022 Desco Gent