WEBINAR - Remeha Diva Airconditioning

Introductie, toepassingsgebied en installatie van de nieuwe airconditioning reeks van Remeha

Op dinsdag 8 Juni 2021 onganiseert Remeha een Webinar met een introductie over de Remeha Diva airconditioning reeks. Deze presentatie duurt een uurtje én de nodige tijd wordt vrijgemaakt achteraf om alle vragen te beantwoorden en jullie de nodige info te bezorgen om dit nieuwe productengamma onder de knie te krijgen.

Na inschrijving krijg je een bevestiging met een link naar de online-deelname via Microsoft Teams. Wie het programma niet op zijn/haar computer heeft, kan dit via de browser automatisch mee volgen, er is geen installatie van een software of hardware (zoals camera en microfoon) vereist.

Kan je jezelf niet vrijmaken op dat moment maar wil je wel graag meer informatie en/of hulp bij dit nieuwe productengamma ?

Geen probleem, contacteer gerust één van onze Accountmanagers hieronder en we maken een afspraak om jullie verder op weg te helpen.

Raadpleeg ook zeker de nieuwste Remeha Catalogus voor alle technische- en prijsinformatie en download het Remeha Diva product data blad voor een compleet overzicht van alle oplossingen voor het ideale binnenklimaat, een heel jaar lang.

Heb je als professional nog andere vragen ? Dan kan je ons ook steeds bereiken via 03/355 29 65 of door te mailen naar contact@remeha.be

Tot binnenkort ?

Dominique Devacht

Account Manager

+32 473 23 32 79


Regio
West-Vlaanderen

Hans Van Schoonenberghe

Account Manager

+32 490 44 41 19


Regio
Oost-Vlaanderen

Sébastien Miotti

Account Manager

+32 488 86 98 66


Regio
Antwerpen & Vlaams-Brabant

Alan Oeyen

Account Manager

+32 478 95 00 33


Regio
Antwerpen & Limburg

Michiel Groosemans

Brand Ambassador

+32 478 95 00 33


Regio
Antwerpen & Limburg