Remeha Porsche Days in Spa-Francorchamps

Remeha nodigt u uit als bedrijf actief in de verwarmingssector op de Porsche Days dat plaatsvindt op 13 en 14 april 2019 in Spa-Francorchamps. 

De Porsche Francorchamps Days bieden voor ieder wat wils. Porsche-eigenaars kunnen met hun wagen rijden op het legendarische circuit, avonturiers kunnen het parcours verkennen naast een professionele piloot en liefhebbers kunnen gloednieuwe én klassieke Porsches van dichtbij bewonderen. Wenst u zelf graag deel te nemen met uw Porsche, ontdek dan hier alle mogelijkheden, deelnamevoorwaarden en prijzen. 

Remeha biedt u eveneens de exclusieve ervaring om mee te racen als passagier in een Porsche GT3 Cup. Wenst u hier graag aan deel te nemen, kom dan zeker zaterdag 13 of zondag 14 april op de Remeha stand in een F1 pitbox bij de pitlane en vraag uw Race ticket!

Er zijn daarnaast eveneens tal van animaties voorzien op en rondom het parcours. Op het einde van de Francorchamps Days trekken alle aanwezige Porsches het circuit op voor een legendarische parade. Vorig jaar bestond de stoet uit maar liefst 450 verschillende voertuigen.

Na het invullen van dit inschrijvingsformulier ontvangt u 1 gratis parkeerkaart en een gratis toegang voor maximaal 4 personen, speciaal aangeboden door Remeha.

(De inschrijvingen zijn afgesloten)

Circuit Spa-Francorchamps

  • Route du circuit, 55
    4970 Francorchamps