Remeha verwelkomt u op Groots in Warmte 2018...

U wordt van harte uitgenodigd op de 3e editie van het kennisevent "Groots in Warmte" op donderdag 7 juni 2018 in het Comics Station Antwerp. Een uniek indoor pretpark gethematiseerd met tal van Belgische stripfiguren zoals Suske & Wiske, Lucky Luke en Kiekeboe die hoogstwaarschijnlijk bij heel wat van ons fijne jeugdherinneringen oproepen. Wij hopen u op deze dag te mogen ontvangen, informeren en inspireren.  

Energiezuinig bouwen, duurzaam wonen en een energie-efficiënt verbruik kleuren ook in 2018 stevig de actualiteit, de regelgeving inzake bouwen verandert om de haverklap. Door deze snelle evolutie, hogere eisen en de verschillende visies leeft er  onzekerheid over de juiste keuze van techniek en energiebron. 

Is de verwarming van vandaag ook klaar voor morgen ? Als geëngageerde voortrekker maakt Remeha het verschil als het gaat om duurzaamheid en efficiëntie en wensen wij u graag verder te adviseren bij de keuze naar de perfecte installatie voor warmte en warmwatercomfort zonder zorgen, ook in deze interactieve en veranderende wereld. 

Programma

Elektriciteitsvraag voor Verwarming en Mobiliteit, Hand in Hand? 
Christophe Leroy • Managing Director Remeha nv

Het behalen van de klimaatdoelstellingen brengt heel wat uitdagingen met zich mee. We moeten duidelijk af van het verbranden van fossiele brandstoffen voor zowel mobiliteit dan verwarming. Dit lijkt tegenstrijdig, omdat beide dezelfde duurzame elektriciteit nodig hebben. Bestaan oplossingen opdat elektrische mobiliteit en duurzame verwarming hand in hand gaan?

Europese visie voor lokale actie
Kathleen Van Brempt • Europees Parlementslid

De transitie waarin onze samenleving zich bevindt is reëel. De bijhorende sociale, economische en klimaatuitdagingen zijn groot en grensoverschrijdend. Om hieraan het hoofd te bieden, hebben we nood aan een ambitieus Europees beleid en de juiste oplossingen op lokaal niveau. Door samen te werken, zetten we die uitdagingen om in opportuniteiten.

Moeder, waarom renoveren wij niet?
Prof. dr. Johan Albrecht • Universiteit Gent

Belgische woningen zijn relatief oud en allesbehalve energie-efficiënt. In een kostenefficiënt klimaatbeleid speelt de ingrijpende renovatie van het woningpark een cruciale rol. Dit weten we al 25 jaar maar een versnelling van de renovatiedynamiek blijft uit. Waarom blijft dit potentieel onderbenut?

Technologie van de Toekomst en de Energietransitie
Jan Deklerck • Product manager Remeha nv

Energiezuinig bouwen, duurzaam wonen en een energie-efficiënt verbruik kleuren ook in 2018 stevig de actualiteit. Door deze snelle evolutie, hogere eisen en de verschillende visies leeft er onzekerheid over de juiste keuze van techniek en energiebron. Is de verwarming van vandaag ook klaar voor morgen?

Managers The Day After Tomorrow
Rik Vera • Change Advisor & Keynote Speaker Nexxworks

Nieuwe technologieën groeien vandaag exponentieel. Deze ontwikkelingen hebben een grote invloed op mens en maatschappij en een immense impact op hoe ondernemers en professionals moeten omgaan met hun klanten willen ze relevant blijven in de Day after Tomorrow. Rik neemt u aan een rollercoastersnelheid mee door die nieuwe wereld en geeft context, tips en tricks over hoe ondernemers en professionals hun day after tomorrow-strategie kunnen organiseren. Neem diep adem, zet je schrap en geniet van de rit.

Comics Station Antwerp

Pelikaanstraat 3  2018 Antwerpen

Inkom Centraal Station Antwerpen via Kievitplein

Donderdag 7 juni 2018

Verwelkoming 15u00

Netwerkdiner 19u30

Registreer tijdig voor 28 mei 2018, plaatsen zijn beperkt

Bereikbaarheid

B-parking (ondergrondse betaalparking)

Van Immerseelstraat 2018 Antwerpen

NMBS: uurregeling

Park & Ride Antwerpen: overzicht

• Tram - Premetrostation Diamant  : Lijn 2 - 6 - 9 - 15 

• Bus - Halte Franklin Rooseveltplaats  

Meer info?

Voor vragen, gelieve contact op te nemen met uw vertegenwoordiger of via het nummer +32 (0)3 286 85 50.

Inschrijving

De online inschrijvingen zijn afgesloten. Wenst u meer informatie over uw inschrijving of over de praktische zaken van het seminarie, neem dan contact op met uw Remeha vertegenwoordiger

Comics Station Antwerp

  • Pelikaanstraat 3
    2018 Antwerpen