Plopsa vier pretparken heeft in België?

Plopsaland De Panne

Vlieg met Maya de Bij rond in een gigantische bloem, verken de kabouterwereld van Plop en zijn vriendjes, swing en dans in één van de koffiekopjes van Wizzy & Woppy en draai ook een rondje mee op de draaimolen van Dobus! De wereld van de Studio 100-figuren komt tot leven in Plopsaland De Panne! Nood aan meer sensatie?

Dappere ridders en stoere jonkvrouwen hebben een gans rijk ter beschikking om de gevaarlijke draak te verslaan! Nog spannender? Trotseer de vikingen in de Grote Golf of verken dan vlug de mysteries van Anubis, en zie de wereld 3 keer op z’n kop tegen 90 km/u! Genieten van de lekkerste maaltijden doe je in één van de themarestaurants, waar in elk specifiek restaurant een specialiteit op de menukaart staat!

Ook aan shows geen gebrek! Bumba en Bumbalu staan dagelijks paraat voor een knotsgekke Bumba Show vol grappen en grollen. In het Plopsa Theater is er dagelijks een show, met een acteur van de televisie. Duizend-en-één kriebels, die beleef je elke dag weer in Plopsaland De Panne!

(bron: plopsafansite.be)

Bezoek de site


Plopsa Coo

Bezoek de site


Plopsa Hasselt Indoor

Bezoek de site


Plopsaqua De Panne

Het nieuwe aquapark volledig gethematiseerd naar Wickie de Viking.

Bezoek de site


Maar ook over de grenzen heen in Nederland en Duitsland heeft Plopsaland pretparken.