Remeha houdt Plopsa warm

Sinds 1 januari 2014 is Remeha officiële Plopsa partner. Remeha is namelijk "hofleverancier verwarming" van alle Studio 100 pretparken, dit zelfs over de landsgrenzen heen.

Remeha houdt je warm (en droog)

De Plopsa parken in De Panne - Plopsaland de Panne en het Plopsaqua zwempark - zijn uitgerust met Remeha drooghutten. Nat geworden door één van de vele waterattracties? Stap in één van deze drooghutten en in een mum van tijd ben je weer kurkdroog geblazen.

Wist je dat?

Het Holiday Park de snelste achtbaan van Europa heeft?

Holiday Park in Duitsland opende in 2014 een gloednieuwe spectaculaire achtbaan: Sky Scream! Zet je schrap voor een adembenemende, sensationele ervaring waarbij je slechts enkele seconden de lucht in vliegt!


De Parken van De Panne uitgerust zijn met Remeha drooghutten?

Het Plopsaland de Panne park is in 2014 uitgerust met de Remeha drooghut. Ben je nat na een waterattractie? Dat is voortaan geen probleem meer, de Remeha drooghut zorgt ervoor dat je in een mum van tijd kurkdroog bent.


In Plopsaland De Panne 6 Remeha ketels staan?

Zowel het theater, de backstage als de kantoren van het park worden door Remeha verwarmingsketels warm gehouden. Ondermeer een Remeha Gas 310, een Remeha Avanta Plus en 3 Remeha Quinta Pro's.


Plopsa vier pretparken heeft in België?

Plopsaland De Panne - Plopsa Coo - Plopsa Indoor Hasselt.
Maar ook in Nederland en Duitsland heeft Plopsaland pretparken.


Plopsaqua ook verwarmd wordt met Remeha?

Plopsaqua is een subtropisch zwemparadijs in Plopsaland De Panne die verwarmd wordt door Remeha.


Het nieuwe theater van Plopsaland De Panne verwarmd wordt met een Remeha Gas 310 ECO PRO?

In Plopsaland De Panne werd in 2014 een nieuwe theaterzaal geopend, die tot de grootste van Europa gerekend mag worden. Deze wordt verwarmd door een Remeha Gas 310 ECO PRO.


Remeha alle Plopsa pretparken warm houdt, tot zelfs over de grenzen heen?

Alle Studio 100 pretparken worden verwarmd met Remeha verwarmingsketels. Zowel de Belgische parken (Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo), als het Nederlandse Plopsa Coevorden als het Duitse Holiday Park zijn uitgerust met Remeha verwarmingsketels.