Batibouw ’18 bezocht of gemist?

Wij nemen je terug mee naar onze stand in Paleis 12

Meer dan 285.000 bezoekers bezochten van 22/2/18 t.e.m. 4/3/18 Batibouw in Brussels Expo. Op meer dan 340m2 in Paleis 12 kon je de producten van Remeha en Brötje komen ontdekken. Verschillende nieuwigheden werden gepresenteerd (Remeha Calenta Ace, Neptuna, Eria Tower, Initia, eTwist…) en het Remeha team stond voor je klaar om elke bezoeker te gidsen naar de beste oplossing voor warmte en warm water.

Herbeleef alle nieuwigheden en promo’s hieronder of maak er als eerste kennis mee indien u ons niet hebt kunnen bezoeken.

calenta_calenta_ace_5_jaar

Nu een extra warme waarborg, voor elke Remeha Calenta

De Remeha Calenta is niet zomaar de zoveelste condenserende gaswandketel, maar een hypermoderne en krachtige warmtecentrale.

Verkrijgbaar in combi (28 of 40 kW met instant warm water) of als solo (15, 25 of 35 kW, te combineren met een externe boiler) gaan optimale prestaties en duurzaamheid hand in hand voor een onbezorgde warmte- en warmwaterproductie. Een absolutekwaliteitsketel, die ook onderhoudsarm is en het de installateur bij installatie én na-service eenvoudig maakt.

Het kloppend hart van de Remeha Calenta is een unieke en uiterst compacte warmtewisselaar van gietaluminium: de Ultra Responsive Heat Exchanger.

Algemene garantievoorwaarden blijven van toepassing, enkel de duur van de garantie wordt uitgebreid.

Installateurzoeker

Uw installateur in uw buurt?

Remeha heeft een zeer ruim netwerk aan installateurs die u graag helpen uw comfort en wensen in kaart te brengen. Daarnaast zijn zij in staat om u uitstekend te adviseren over alle aspecten uit ons productgamma.

racing_logo

Altijd in pole position tijdens de Remeha Porsche Days te Francorchamps

Wilt u de Porsche Days graag ook bezoeken? Dankzij een nauwe samenwerking met de Porsche Club is de toegang tot dit evenement gratis, u betaald enkel een parking ticket (gratis indien u met een Porsche komt). Verschillende ervaringen en activiteiten voor de hele familie staan binnenkort voor u klaar. Wenst u ook een unieke ervaring in te boeken of meer informatie over dit unieke jaarlijkse Porsche Event?  Bezoek dan de officiële website via www.porsche-club-francorchamps-days.be.

Tijdens Batibouw konden bezoekers plaats nemen in de Porsche simulator waarmee u een virtuele rit kon maken op het circuit van Spa-Francorchamps. Uit alle deelnames werden 20 winnaars geselecteerd die een unieke ervaring krijgen tijdens de Porsche Days van 20 tot 22 April 2018.  Winnaars worden persoonlijk verwittigd.

VOORWAARDEN
Wedstrijd geldig voor alle bezoekers aan Batibouw 2018 die plaatsnemen in de simulator op de Remeha Stand in Paleis 12. De 10 best scorende professionals (actief in de Belgische bouwsector als groothandel, voorschrijver of installateur) en 10 best scorende consumenten (particuliere bezoekers) winnen een racetrack ervaring tijdens de Porsche Days 2018 op het circuit van Francorchamps. Enkel bezoeker deelnames zijn geldig, personeel, exposanten en organisatie zijn uitgesloten van deze actie.