U zocht Oertli?Oertli werd in 1929 opgericht te Zwitserland. Een merk dat een zeer duidelijke postitionering heeft op de markt en bekend staat voor zijn branders en stookolietoestellen.

Oertli behoort reeds jarenlang tot Remeha en in 2009 is tot de BDR Thermea Group na de fusie van de Baxi Group, De Dietrich en Remeha. In januari 2015 veranderde de commerciële naam naar Remeha bij de opstart van de salesorganisatie Remeha België te Wommelgem.

Dit stelt Oertli in de mogelijkheid krachtig te zijn in onderzoek en ontwikkeling waardoor er voldaan wordt aan de nieuwste marktvereisten en de ervaringen op hoogstaand niveau. Onder de naam Remeha heeft Oertli het vermogen om een breed productassortiment aan te bieden dat beantwoordt aan de vraag naar energieoplossingen voor individuele woningen, appartementsgebouwen, industriële en commerciële gebouwen, rekening houdend met de diverse energiebronnen; hernieuwbare energie zoals warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen en zonnesystemen, stookolie, gas en hybride systemen.

Voor al uw vragen, technische ondersteuning en documentatie voor producten van Oertli kunt u terecht bij Remeha België.

  • 1929

    Oertli ontstaat te Zwitserland
  • 2009

    Fusie tussen Baxi Group, De Dietrich en Remeha om BDR Thermea Group te vormen
  • 2015

    Oertli krijgt de commerciele naam Remeha