Innovatieve oplossingen voor comfort in verwarming en sanitair warm water

Remeha houdt u warm

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van verwarmingsketels: condensatie gaswandketels / condensatie gas vloerketels of condensatie stookolieketels / lage temperatuur stookolieketels, warmtepompen, (zonne)boilers en hybride systemen voor de huishoudelijke, commerciële en projectmarkt.

Wij brengen verwarming en warmwater comfort bij u thuis, als een vertrouwd merk met meer dan 80 jaar geschiedenis en grote ambities voor de toekomst.

homepage_CTG100HL_Labels

Condensatieketels voor de hoogste besparing

Vergeleken met uw huidige verwarmingsketel en woonsituatie kan een nieuwe ketel financieel zeer interessant zijn, zeker met de huidige energieprijzen. Wist u dat u gemiddeld 25% tot 35% zal besparen op uw energiekosten door uw oude verwarmingsketel te vervangen?

Een nieuwe Remeha condensatieketel zorgt in vergelijking met een klassieke ketel niet alleen voor aanzienlijke besparingen op uw verbruik maar zal ook een schonere verbranding met zich meebrengen, waardoor we samen gaan voor een warmere, duurzame toekomst.

FOTO: Calora Tower Gas + 100 HL boiler
calenta_ace_in_de_kijker

Product in de kijker

Calenta Ace met automatische (bij)vulset

homepage_service_PIDK

Remeha Service

De beste service na verkoop voor uw verwarmingsketel

homepage_vacatures_PIDK

Uw carrière bij Remeha

Nieuwe vacatures beschikbaar, ontdek ze snel

homepage_referenties_PIDK

Onze referenties

Wie geniet er reeds van onze warmte en warmwatercomfort?

Nieuwe vacatures beschikbaar!

Installateurzoeker

Remeha heeft een zeer ruim netwerk aan installateurs die u graag helpen uw comfort en wensen in kaart te brengen. Daarnaast zijn zij in staat om u uitstekend te adviseren over alle aspecten uit ons productgamma.