Remeha partner
Een Remeha Partner, net wat extra
september 27, 2016
Remeha houdt u overal warm
september 28, 2016

Een warm hart voor de Remeha installateur in het trainingcenter

Elke dag opnieuw wil Remeha het gevoel van warmte brengen in ieders huis. Dit doen ze door te focussen op zinvolle product innovaties zoals de hybride systemen, daarbij anticiperen ze ook steeds op de nieuwste ontwikkelingen. De Remeha ambitie is om het productgamma altijd af te stemmen op ieders wensen en behoeften.

Remeha maakt daarbij het verschil als het gaat om duurzaamheid en efficiëntie. Dankzij de nieuwste gas- en stookolie verwarmingsketels en hernieuwbare energie in de vorm van zonnesystemen, warmtepompen en hybride systemen werken ze mee aan een groenere wereld.

Remeha biedt oplossingen voor zowel de huishoudelijke markt als de markt voor grote vermogens. De meeste grote en openbare gebouwen zoals ziekenhuizen, sportcomplexen, scholen en kantoren worden ook reeds jaren verwarmd door een remeha verwarmingsketel.

Naast de productie en verkoop van verwarmings- en warmwatersystemen draagt Remeha een warm hart toe aan iedere Remeha installateur en consument. Als fabrikant staat Remeha steeds open voor feedback om te blijven innoveren en op maat van de klant te werken. De service wordt dagelijks geoptimaliseerd om de beste middelen, support en communicatie te voorzien.

Veel belang wordt gehecht aan goede opleidingen zodat elke Remeha installateur de producten leert kennen en perfect weet te gebruiken. Het trainingscenter is geheel uitgerust en de opleidingen worden met veel detail uitgewerkt. Iedereen is welkom om een Remeha training bij te wonen en zich te specialiseren in bepaalde types van producten.