Cashback van uw warmtecheque

Heeft u bij een actie de kans gekregen om de genieten van een cashback op uw aankoop van een verwarmingssysteem? Voor aanvraag van uw terugbetaling dient u onderstaande formulier in te vullen. Neem uw unieke code erbij en maak zeker een scan of foto van uw installatie factuur en uw warmtecheque. Nadat uw aanvraag via intern proces is goedgekeurd, mag u binnen 8-9 weken uw terugbetaling verwachten. 

Onze warme cash backs

 • Selecteer het product waarvoor je een cash back wil ontvangen
 • Vul hier uw IBAN nummer in. Op dit nummer zal het bedrag van de cash back terug gestort worden.
 • Vul hier uw BIC nummer in.
 • Vul hieronder de promotiecode in die vermeld staat op de cashback cheque en/of kaart die u ontving. Of heeft u een cash back code per e-mail ontvangen ? Vul deze dan hier in.
 • Gelieve hier uw originele factuur te uploaden waar het betreffende product duidelijk op vermeldt staat, waardoor wij uw aanvraag kunnen valideren.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Gelieve hier uw originele cashback cheque en/of kaart te uploaden, indien u deze cash back als kaart ontving. Hebt u een persoonlijke cash back code per e-mail ontvangen ? Dan hoeft u hier niets te uploaden.
   Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 256 MB.
   • Ik weet dat de ingevulde informatie meteen verzonden en tijdelijk bewaard zal worden om op die manier op uw vraag te kunnen antwoorden. Door van deze dienst gebruik te maken bent u akkoord met de Privacy Policy van Remeha nv.

   Hoe verzilver je deze cashback?

   Surf naar http://cashback.remeha.be en vul het formulier in door een duplicaat van uw installatiefactuur en cashback te uploaden. Gebruik de promotiecode aan de voorzijde ter bevestiging van je aanvraag. Deze actie is uitsluitend voor de eindconsument in het bezit van deze originele energiecheque, met maximaal 1 cheque per installatie. De actie is niet cumuleerbaar, na controle en goedkeuring volgt de uitbetaling via Remeha. (korting incl. btw)