Remeha Calenta Ace

De ideale combi of solo wandketel
die ook uw complexe installaties heel eenvoudig maakt

De Remeha Calenta is net herboren als Calenta Ace. Deze compacte gaswandketel combineert zuinigheid met een performante regeling. Een nieuw intelligentieplatform (eSmart) maakt deze ketel klaar voor een connected omgeving, de uitgebreide regelaar (T-Control) is meteen voorbereid voor de sturing van één of meerdere kringen.

De Calenta Ace is ook erg installatie- en servicevriendelijk: de ophangbeugel is voorzien van een afneembare waterpas, de behuizing werd voorzien van geïntegreerde LED verlichting en witte isolatie voor een perfecte zichtbaarheid op elk moment. Er werd geen toegeving gedaan op vlak van kwaliteit en uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten zoals messing hydroblokken.

Combineer de Remeha Calenta Ace rechtstreeks met een eTwist thermostaat met gratis app (voor iPhone en Android) voor de perfecte bediening van uw verwarmingssysteem, van waar ook ter wereld.

Standaard wordt deze kwaliteitsketel ook uitgerust van een automatisch bijvulsysteem. Hierdoor blijft de druk in het verwarmingscircuit steeds op pijl en kan u ter plaatse of vanop afstand deze werkingsdruk meteen via de smartphone afregelen. U kan dit systeem automatisch of handmatig instellen of zelfs uitschakelen indien gewenst.

Vanaf nu verkrijgbaar via elke Remeha groothandel als krachtig combi toestel (28 of 40 kW) of solo model (15, 25 of 35 kW). Deze laatste drie zijn standaard voorzien van een driewegklep en aansluitingen voor tapwaterbereiding.

Omnium garantie van 5 jaarklik hier voor alle garantievoorwaarden.

tel_ace_service_standaard

Telefonische bijstand (tijdens de kantooruren)

Onze productspecialisten staan voor u klaar om te helpen met de installatie van uw Remeha Calenta Ace.
Aarzel niet om 078/15 11 35 te kiezen voor hulp tijdens onze service kantooruren.   Belt u buiten de kantooruren ?  Dan notren we uw gegevens en bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bereikbaarheid: 08u00 tot 17u30  (November t/m Februari)

Video's T-Control regelingsplatform