U zocht Brötje?Brötje werd in 1919 opgericht te Duitsland. Brötje ontwerpt, produceert en verdeelt dus meer dan 90 jaar allerhande oplossingen in verwarming en sanitair warm water.

Sinds 2007 behoort Brötje mee tot Baxi Belgium. In 2009 vond er een fusie plaats tussen Baxi Group, De Dietrich en Remeha om de BDR Thermea Group te vormen en in januari 2015 is Baxi Belgium compleet verenigd met Remeha nv bij de opstart van de salesorganisatie Remeha België te Wommelgem.

Dit stelt Brötje in de mogelijkheid krachtig te zijn in onderzoek en ontwikkeling waardoor dat Brötje kan voldoen aan de nieuwste marktvereisten en de ervaringen op hoogstaand niveau. Samen met Remeha heeft Brötje een vermogen om een breed productassortiment aan te bieden die beantwoordt aan de vraag naar energieoplossingen voor de huishoudelijke en commerciële markt, rekening houdend met de diverse energiebronnen; hernieuwbare energie zoals warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen en zonnesystemen, stookolie, gas en hybride systemen.

Voor al uw vragen, technische ondersteuning en documentatie voor Brötje producten kunt u terecht bij Remeha België.

 • 1919

  Brötje Heizung wordt opgericht te Duitsland
 • 2007

  Baxi Belgium wordt opgestart te Braine-l’Alleud
 • 2009

  Fusie tussen Baxi Group, De Dietrich en Remeha om BDR Thermea Group te vormen
 • 2015

  Baxi Belgium wordt verenigd met Remeha België en vormt Remeha nv