U zocht Baxi Belgium?Baxi Belgium is te België opgericht in 2007 te Braine-L’Alleud. Baxi Belgium vertgenwoordigd de merken Chappée en Brötje in België.

In 2009 is de Baxi Group, De Dietrich en Remeha gefuseert tot de BDR Thermea Group. Uiteindelijk werd in januari 2015 Baxi Belgium compleet verenigd met Remeha nv bij de opstart van Remeha België te Wommelgem.

De integratie van Baxi onder Remeha in België stelt Baxi Belgium in de mogelijkheid krachtig te zijn in onderzoek en ontwikkeling waardoor er voldaan wordt aan de nieuwste marktvereisten en de ervaringen op hoogstaand niveau. Onder de naam Remeha heeft Baxi het vermogen om een breed productassortiment aan te bieden die beantwoordt aan de vraag naar energieoplossingen voor individuele woningen, appartementsgebouwen, industriële en commerciële gebouwen, rekening houdend met de diverse energiebronnen; hernieuwbare energie zoals warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen en zonnesystemen, stookolie, gas en hybride systemen.

Voor al uw vragen, technische ondersteuning en documentatie voor Chappée en Brötje producten kunt u terecht bij Remeha België.

  • 2007

    Baxi Belgium wordt opgestart te Braine-l’Alleud
  • 2009

    Fusie tussen Baxi Group, De Dietrich en Remeha om BDR Thermea Group te vormen
  • 2015

    Baxi Belgium wordt verenigd met Remeha België en vormt Remeha nv