Comfortabel koelen en verwarmen

Remeha brengt comfort naar je thuis

Remeha streeft altijd naar het brengen van een optimaal comfort. Daarom bieden we naast verwarmings- en warmwateroplossingen nu ook airconditioning systemen. Hiermee zijn we nog beter in staat te voorzien in een comfortabele woon- en werkomgeving.

Remeha Diva airconditioning bestaat uit een compleet assortiment van energiezuinige airconditioningsystemen, welke het hele jaar aangename koeling en warmte op een zo duurzaam mogelijke manier garanderen.

De binnenunits zijn leverbaar als wandmodel, console (wand of plafond onderbouw), in cassette uitvoering en als kanaal inbouw. De modellen zijn verkrijgbaar in mono-split (één buitenunit en één binnenunit) en multi-split (één buitenunit en meerdere binnenunits) uitvoering. Het uitgebreide assortiment geeft de mogelijkheid tot het selecteren van de meest optimale koel- en verwarmingscapaciteit in iedere gewenste ruimte.

Met de standaard meegeleverde infrarood afstandsbediening of controller kun je de airconditioner laten koelen, verwarmen, ontvochtigen en de lucht in de ruimte filteren. Met de ruime keuze in ventilatorinstellingen voorziet de unit alt;ijd in het gewenste comfort.

Zo bieden we een passende oplossing voor elke situatie

Comfortabel koelen en verwarmen

Met de Remeha airconditioning bieden we een systeem dat koelt en verwarmt op een energiebesparende, stille manier. Met de beste luchtkwaliteit en het hoogste rendement. Remeha maakt met deze uitbreiding van het assortiment gebruik van jarenlange ervaring van de verkoop van airconditioning systemen binnen de BDR Thermea Group, waarvan Remeha deel uit maakt. We bieden we de zekerheid van een betrouwbaar en kwalitatief goed product.
cool_heat_icon

Kenmerken van de Remeha Diva Airconditioning

Downloads

Lees meer over de Remeha Diva airconditioning toestellen en raadpleeg de handleiding of het product datablad. Wil je weten welke producten en accessoires verkrijgbaar zijn in de Remeha Diva reeks ? Raadpleeg dan de product overzichtstabel.

warranty_icon

Een extra coole garantie uitbreiding

Wanneer er een aanmelding (registratie) wordt uitgevoerd op de Remeha Zone door de Remeha installateur, wordt de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar met 1 jaar verlengd, zo krijg je als eindgebruiker 3 jaar fabrieksgarantie op je nieuw airconditioning systeem van Remeha. Deze garantie op Diva Airconditioners betreft garantie op defecte onderdelen binnen de garantieperiode.

... en een extra coole CASH BACK van €69

Koop je Remeha airco VOOR 31/8/21 en geniet van een supercoole CASH BACK van €69 EUR. Surf als particulier na plaatsing en facturatie met je aankoopfactuur (met factuurdatum tussen 1/5/21 en 31/8/21) naar http://cashback.remeha.be en verzilver met de code DIVACOOL21 jouw extra korting.
Maximum één cash back per klant, enkel geldig op een Remeha Diva Airconditioning unit, gefactureerd in België tijdens de actieperiode. Het cash back bedrag wordt na goedkeuring binnen de 8 weken gestort vanuit Remeha nv naar de rekening van de consument. Remeha heeft het recht om een aanvraag te weigeren, voor welke reden dan ook.
diva_cashback_69

Mono-Split systemen

Combinatie van één buitenunit met één binnenunit (voor één ruimte)

De Remeha mono-split systemen zijn ideaal om één ruimte te koelen en werken op basis van één buitenunit en één binnenunit naar keuze. Wens je meerdere ruimtes te koelen dan kan je ook kiezen voor een multi-split systeem, waarbij je aan één buitenunit tot 5 binnenunits naar keuze kan aansluiten. Elke binnenunit wordt apart bediend met een infra-rood afstandsbediening of bedrade controller.
productkeuze_diva_monosplit_wand_500px

Remeha Diva Wand (mono split)

De Remeha Diva hoge wand (mono-split) kan zowel koelen als verwarmen en werkt met 5 ventilator snelheden (turbo/hoog/medium/laag/geluidsarm). De binnenunit wordt uitgevoerd in een wit satijnen kleur en is makkelijk te installeren door het lage gewicht. Met de binnenunit wordt een infrarood afstandsbediening meegeleverd en door het plaatsen van een wifi module kan in de toekomst ook een app gebruikt worden voor bediening. De Remeha Diva in hoge wand (mono-split) uitvoering is verkrijgbaar in een vermogen van 2,5, of 3,5 of 5 kW.

Remeha Diva Console (mono split)

De Remeha Diva Console (plafondonderbouw/wand) (mono-split) kan zowel koelen als verwarmen en werkt met 5 bedrijfsmodi (auto/koeling/verwarming/ontvochtiging/ventilatie). De binnenunit wordt uitgevoerd in een mat wit sateinen kleur en heeft een ingebouwd digitaal display en een luchtworp van maximum 10 meter. Met de binnenunit wordt een infrarood afstandsbediening meegeleverd en door het plaatsen van een wifi module kan in de toekomst ook een app gebruikt worden voor bediening. De Remeha Diva in plafondonderbouw/wand (mono-split) uitvoering is verkrijgbaar in een vermogen van 5 of 7 kW.
productkeuze_diva_monosplit_console_500px
productkeuze_diva_monosplit_kanaal_500px

Remeha Diva Kanaal inbouw (mono split)

De Remeha Diva (mono-split) kan zowel koelen als verwarmen en werkt met 5 bedrijfsmod (auto/koeling/verwarming/ontvochtiging/ventilatie). De binnenunit dient ingebouwd te worden tussen kanalen of in de tussenruimte van een plafond. Met de binnenunit wordt een bedrade afstandsbediening meegeleverd en door het plaatsen van een wifi module kan in de toekomst ook een app gebruikt worden voor bediening. De Remeha Diva in kanaalinbouw (mono-split) uitvoering is verkrijgbaar in een vermogen van 5 of 7 kW.

Remeha Diva Cassette (mono split)

De Remeha Diva cassette (mono-split) kan zowel koelen als verwarmen en werkt met 5 bedrijfsmodi (auto/koeling/verwarming/ontvochtiging/ventilatie). De binnenunit dient ingebouwd te worden in een systeemplafond en heeft een geringe inbouwdiepte en optimale luchtverdeling. Met de binnenunit wordt een infrarood afstandsbediening meegeleverd en door het plaatsen van een wifi module kan in de toekomst ook een app gebruikt worden voor bediening. De Remeha Diva in cassette (mono-split) uitvoering is verkrijgbaar in een vermogen van 3,5, 5 of 7 kW.
productkeuze_diva_monosplit_cassette_500px

Multi-Split systemen

Combinatie van één buitenunit met één of meerdere binnenunits (één voor elke te koelen ruimte)

De Remeha multi-split systemen zijn ideaal om meerdere ruimtes te koelen en werkt op basis van één buitenunit en één of meerdere binnenunit(s) naar keuze. Kies je voor een multi-split systeem, dan kan je ook perfect starten met één binnenunit en in de toekomst nog meerdere binnenunits toevoegen die door dezelfde buitenunit bediend worden van koude of warme lucht. Elke binnenunit wordt apart bediend met een infra-rood afstandsbediening of bedrade controller.

productkeuze_diva_multisplit_buitenunit_500px

Remeha Diva Buitenunit (multi split)

De Remeha Diva multi-split buitenunits zijn voorzien van een DC-inverter compressor en DC-ventilatormotor en zorgt voor snelle en nauwkeurige koeling en verwarming, leverbaar in 6 vermogens om zo de combinatie met één of meerdere binnenunits, meteen of als uitbreiding in de toekomst, mogelijk te maken.

Remeha Diva Wand (multi split)

De Remeha Diva hoge wand (multi-split) kan zowel koelen als verwarmen en werkt met 5 ventilator snelheden (turbo/hoog/medium/laag/geluidsarm). De binnenunit wordt uitgevoerd in een wit satijnen kleur en is makkelijk te installeren door het lage gewicht. Met de binnenunit wordt een infrarood afstandsbediening meegeleverd en door het plaatsen van een wifi module kan in de toekomst ook een app gebruikt worden voor bediening. De Remeha Diva in hoge wand (multi-split) uitvoering is verkrijgbaar in een vermogen van 2.0, 2.5, 3.5 en 5.0 kW
diva_multisplit_wand_500px
diva_multisplit_console_500px

Remeha Diva Console (multi split)

De Remeha Diva Console (voor plafondonderbouw/wand) (multi-split) kan zowel koelen als verwarmen en werkt met 5 bedrijfsmodi (auto/koeling/verwarming/ontvochtiging/ventilatie). De binnenunit wordt uitgevoerd in een mat wit sateinen kleur en heeft een ingebouwd digitaal display en een luchtworp van maximum 10 meter. Met de binnenunit wordt een infrarood afstandsbediening meegeleverd en door het plaatsen van een wifi module kan in de toekomst ook een app gebruikt worden voor bediening. De Remeha Diva in plafondonderbouw/wand (mono-split) uitvoering is verkrijgbaar in een vermogen van 3,5 kW.

Remeha Diva Cassette (multi split)

De Remeha Diva cassette (multi-split) kan zowel koelen als verwarmen en werkt met 5 bedrijfsmodi (auto/koeling/verwarming/ontvochtiging/ventilatie). De binnenunit dient ingebouwd te worden in een systeemplafond en heeft een geringe inbouwdiepte en optimale luchtverdeling. Met de binnenunit wordt een infrarood afstandsbediening meegeleverd en door het plaatsen van een wifi module kan in de toekomst ook een app gebruikt worden voor bediening. De Remeha Diva in cassette (mono-split) uitvoering is verkrijgbaar in een vermogen van 2.5, 3.5, en 5.0 kW.
diva_multisplit_cassette_500px

Installateurzoeker

Remeha heeft een zeer ruim netwerk aan installateurs die je graag helpen jouw comfort en wensen in kaart te brengen. Daarnaast zijn zij in staat om je uitstekend te adviseren over alle aspecten uit ons productgamma.