Remeha 360 app

Remeha steeds in uw broekzak!

De Remeha 360 app voor uw smartphone geeft u een mooi overzicht van alle Remeha acties, productlanceringen, events en newsflashes. Daarnaast biedt de applicatie ook een overzicht aan Remeha producten, waar u zeer snel uw favorieten uit kan halen. 

U blijft altijd en overal op de hoogte en heeft al de Remeha tools direct bij de hand.

De applicatie is zeer eenvoudig en gratis te downloaden via de App Store of Google Play store, in een versie voor de consument en voor iedere professional met specifieke communicatie en tools per applicatie. 

 

Remeha 360° experience

We helpen u meteen op weg naar een optimale virtual reality ervaring in combinatie met de remeha 360 headset. In de onderstaande filmpjes geven we tips en informatie ivm de installatie én het gebruik van uw headset.

Hoe werkt Remeha 360°

VR-links

De mogelijkheden in virtual reality zijn oneindig, elke dag worden nieuwe filmpjes, tools en experimenten online beschikbaar gemaakt.  Wij helpen je graag op weg met reeds enkele ervaringen, klik hieronder op de Play link om één van de populaire 360° VR ervaringen te bekijken. (druk op het masker icoontje op het youtube scherm zodat je het filmpje geladen hebt in uw smartphone) 


Legende

A
Remeha 360 universal virtual reality headset, met lade
B
Lade is geschikt voor smartphones van 3,5" tot 6"
C
De Remeha 360° is uitgerust met verschuifbaar front
D
Hoofdband kan op maat worden ingesteld
E
Lensafstand kan op maat worden ingesteld
F
Focus kan op maat worden ingesteld