Energiecheque Batibouw 2018

Batibouw 2018 gemist ?   Geen probleem, klik hier voor meer informatie over onze Batibouw deelname en fotogallerij die u terug meeneemt naar onze beursstand in Paleis 12.   

Onze energiecheque, die tijdens Batibouw verkrijgbaar was en een extra voordeel geeft bij aankoop van uw nieuwe verwarmingsketel, warmtepomp of hybride installatie, kan ook nog de jouwe worden.  Vul als consument het onderstaande formulier volledig in en wij bezorgen u alsnog uw persoonlijk exemplaar*.

*Deze energiecheque is strikt voorbehouden voor de consument, cheques die bekomen worden na een onvolledige of foutieve inzending zijn niet geldig.

Vraag hier uw energiecheque aan

Hoe verzilver je deze cashback?

Laat je nieuwe verwarmingsketel installeren door een Remeha installateur naar keuze

Surf naar de cashback pagina en vul het formulier in door een duplicaat van uw installatiefactuur en de batibouw energiecheque (datum tussen 15.02.18 en 30.08.18) te uploaden VOOR 31.09.18. Gebruik de promotiecode aan de voorzijde ter bevestiging van je aanvraag. Deze actie is uitsluitend voor de eindconsument in het bezit van deze originele energiecheque, met maximaal 1 cheque per installatie. De actie is niet cumuleerbaar, na controle en goedkeuring volgt de uitbetaling via Remeha. (korting incl. btw)