Over Remeha

 

Elke dag opnieuw wil Remeha het gevoel van warmte brengen bij uw thuis. We doen dit door ons te focussen op zinvolle productinnovaties en te anticiperen op huidige en nieuwe ontwikkelingen. Onze ambitie is om ons gamma steeds af te stemmen op uw wensen en behoeften.

Remeha brengt u warmte en sanitair warmwatercomfort en maakt daarbij het verschil als het gaat om duurzaamheid en efficiëntie. Dankzij de nieuwste gas- en stookolie verwarmingsketels en hernieuwbare energie in de vorm van zonnesystemen en warmtepompen werken wij mee aan een groenere wereld.

missievisie
Missie en visie

Het creëren van betekenisvolle innovaties die anticiperen op wensen en behoeften van mensen.

geschiedenis
Geschiedenis

Remeha door de jaren heen.

duurzaamondernemen
Duurzaam ondernemen

Remeha hecht als verwarmingsfabrikant veel waarde aan duurzame, efficiënte en milieuvriendelijke ontwikkelingen die bijdragen aan ieders toekomst. Als toonaangevende fabrikant in innovaties voor verwarming en warmwateroplossingen neemt Remeha dan ook haar verantwoordelijkheid op niveau van maatschappij, milieu en product.

plopsalogo_nl
Plopsa partnership

Sinds 1 januari 2014 is Remeha officiële Plopsa partner. Remeha is namelijk "hofleverancier verwarming" van alle Studio 100 pretparken, dit zelfs over de landsgrenzen heen.

beurzen
Beurzen

Ontdek als professional de bestaande én nieuwe producten en diensten van Remeha, fabrikant van innovatieve oplossingen voor warmte en warm water, tijdens diverse beursgelegenheden als Batibouw, Energie Plus en vele anderen.

vacature-join-team
Vacatures

Remeha maakt deel uit van de internationale BDR Thermea groep. Remeha is actief in productie en distributie van duurzame oplossingen in verwarming en sanitair warm water, verdeeld via groothandel en installateurs. We streven een consequent innovatief beleid na.

project_de_kouter_poperinge_1
Referenties

Remeha geeft al jaren in groot vermogen de toon aan in warmte en warm water. Wist u dat de meeste grote en openbare gebouwen zoals ziekenhuizen, sportcomplexen, scholen en kantoren reeds jaren verwarmd worden door een Remeha verwarmingsketel? Ook vele gekende musea en winkelcentra in België genieten dagelijks van het nodige warmte- en warmwatercomfort.